Infra

PRAKTISCH INFRA-VAKMANSCHAP

Wat is een goede infrastructuur? Naar ons idee: een structuur die het functioneren van uw dagelijkse activiteiten optimaal faciliteert en die zo duurzaam mogelijk is, geen negatieve invloed heeft op het milieu en zo weinig mogelijk onderhoud vergt.

Van Heteren combineert jarenlange deskundigheid met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van weg- en waterbouwkundige projecten met die van het ontwerp en de aanleg van rioleringen, funderingen en verhardingen. Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van haven-, kade- en oeverwerken zijn een extra specialiteit van onze infra-vaklieden.

De meerwaarde van onze ervaring? Onze vakmensen hebben de beste oplossing scherp op het netvlies. Zoals de vakman-timmerman dat doorziet met zijn timmermansoog, zien onze specialisten wat voor uw project het best passende infra-ontwerp is. In zowel functioneel als esthetisch opzicht.

  AL ONZE DISCIPLINES

  Diepgang is essentieel in ons vak. Hoe meer we weten van ons werk en hoe beter we dat beheersen, des te betrouwbaarder, voorspelbaarder, veiliger en kostenefficiënter we uw projecten uitvoeren. We kunnen wél veel. Omdat het voordelen heeft als we met verschillende disciplines samen optrekken binnen uw project. Naadloos op elkaar afgestemd. Bekijk hieronder al onze disciplines.

  Waterbouw

  Van Heteren ís waterbouw. In de breedste zin van het woord. We bouwen in, langs en over water vanaf  het land én (dat is redelijk bijzonder) vanaf het water.

  — Lees meer

  Civiele betonbouw

  Met of zonder watermanagement: een verschil van dag en nacht. Bij het bouwen, vervangen of onderhouden van waterbouwkundige kunstwerken komt vaak veel meer kijken.

  — Lees meer

  Bruggen

  Nederland, waterland. Met open water en watergangen in alle soorten en maten. En bruggen in net zoveel verschillende verschijningen.

  — Lees meer

  Explosievenonderzoek

  Naast kennis van explosievenonderzoeken weten we alles over de situatie en de gewenste realisatie van uw projectMinder tijd, minder kosten.

  — Lees meer

  Waterbodemsanering

  U wilt (bijvoorbeeld) een brug laten bouwen op een locatie met bodemverontreiniging. In dit soort gevallen betaalt uw samenwerking met Van Heteren zich direct uit.

  — Lees meer

  Infra

  Van Heteren combineert jarenlange deskundigheid met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van weg- en waterbouwkundige projecten.

  — Lees meer