Disciplines

Diepgang in de breedte

Diepgang is essentieel in ons vak. Hoe meer we weten van ons werk en hoe beter we dat beheersen, des te betrouwbaarder, voorspelbaarder, veiliger en kostenefficiënter we uw projecten uitvoeren. We kunnen wél veel. Omdat het voordelen heeft als we met verschillende disciplines samen optrekken binnen uw project. Naadloos op elkaar afgestemd. Volgens de formule 1 + 1 = 3.

Groene ambitie

Waterbouw

Van Heteren ís waterbouw. In de breedste zin van het woord. We bouwen in, langs en over water vanaf  het land én (dat is redelijk bijzonder) vanaf het water.

— Lees meer

Civiele betonbouw

Met of zonder watermanagement: een verschil van dag en nacht. Bij het bouwen, vervangen of onderhouden van waterbouwkundige kunstwerken komt vaak veel meer kijken.

— Lees meer

Bruggen

Nederland, waterland. Met open water en watergangen in alle soorten en maten. En bruggen in net zoveel verschillende verschijningen.

— Lees meer

Explosievenonderzoek

Naast kennis van explosievenonderzoeken weten we alles over de situatie en de gewenste realisatie van uw projectMinder tijd, minder kosten.

— Lees meer

Waterbodemsanering

U wilt (bijvoorbeeld) een brug laten bouwen op een locatie met bodemverontreiniging. In dit soort gevallen betaalt uw samenwerking met Van Heteren zich direct uit.

— Lees meer

Infra

Van Heteren combineert jarenlange deskundigheid met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van weg- en waterbouwkundige projecten.

— Lees meer