Civiele betonbouw

VERTROUWD MET BETON EN WATER

Civiele betonbouw met of zonder watermanagement: een verschil van dag en nacht. Bij het bouwen, vervangen of onderhouden van waterbouwkundige kunstwerken komt vaak veel meer kijken. Denk bijvoorbeeld aan afdammen, droogzettingen, fundaties, kwelschermen, W&E installaties, stalen bordessen en leuningen, enz. Dat vraagt om meer dan alleen expertise in civiele betonbouw. Van Heteren biedt de vereiste kennis en ervaring op het raakvlak van water, land, techniek en bouwkunde. We kunnen meerdere specialismen bundelen. Alles om uw integrale project zelfstandig en efficiënt te realiseren.

 • Gemalen
 • Stuwen
 • Sluizen
 • Bruggen
 • Vispassages
 • Funderingen

  AL ONZE DISCIPLINES

  Diepgang is essentieel in ons vak. Hoe meer we weten van ons werk en hoe beter we dat beheersen, des te betrouwbaarder, voorspelbaarder, veiliger en kostenefficiënter we uw projecten uitvoeren. We kunnen wél veel. Omdat het voordelen heeft als we met verschillende disciplines samen optrekken binnen uw project. Naadloos op elkaar afgestemd. Bekijk hieronder al onze disciplines.

  Waterbouw

  Van Heteren ís waterbouw. In de breedste zin van het woord. We bouwen in, langs en over water vanaf  het land én (dat is redelijk bijzonder) vanaf het water.

  — Lees meer

  Civiele betonbouw

  Met of zonder watermanagement: een verschil van dag en nacht. Bij het bouwen, vervangen of onderhouden van waterbouwkundige kunstwerken komt vaak veel meer kijken.

  — Lees meer

  Bruggen

  Nederland, waterland. Met open water en watergangen in alle soorten en maten. En bruggen in net zoveel verschillende verschijningen.

  — Lees meer

  Explosievenonderzoek

  Naast kennis van explosievenonderzoeken weten we alles over de situatie en de gewenste realisatie van uw projectMinder tijd, minder kosten.

  — Lees meer

  Waterbodemsanering

  U wilt (bijvoorbeeld) een brug laten bouwen op een locatie met bodemverontreiniging. In dit soort gevallen betaalt uw samenwerking met Van Heteren zich direct uit.

  — Lees meer

  Infra

  Van Heteren combineert jarenlange deskundigheid met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van weg- en waterbouwkundige projecten.

  — Lees meer