explosievenonderzoek

SCHERPE EXPLOSIEVEN-ONDERZOEKERS

Als het voordeel van onze 1 + 1 = 3 formule zich érgens glashelder bewijst is het wel bij explosievenonderzoek. Naast kennis van dit soort onderzoeken weten we alles over de situatie en de gewenste realisatie van uw project. Hierdoor zetten we ons explosievenonderzoek scherp gericht voor u in en inspecteren we alleen wat daadwerkelijk nodig is. Minder tijd, minder kosten.

Er zitten nog veel onontplofte bommen, granaten, mijnen en andere explosieven uit de Tweede Wereldoorlog in de Nederlandse bodem: zogeheten conventionele explosieven (CE). De toestand van deze op zich al gevaarlijke explosieven verslechtert nog eens onder de invloed van weersomstandigheden en grondwater. Deze CE’s geven risico’s bij graaf- en/of heiwerkenzaamheden: risico’s voor de veiligheid én voor de voortgang en de kosten van uw project. Met een explosievenonderzoek door Van Heteren blijft u buiten schot van dit soort gevaarlijke en ongewenste gebeurtenissen.  

Van Heteren is gecertificeerd conform de CS-OOO.

   AL ONZE DISCIPLINES

   Diepgang is essentieel in ons vak. Hoe meer we weten van ons werk en hoe beter we dat beheersen, des te betrouwbaarder, voorspelbaarder, veiliger en kostenefficiënter we uw projecten uitvoeren. We kunnen wél veel. Omdat het voordelen heeft als we met verschillende disciplines samen optrekken binnen uw project. Naadloos op elkaar afgestemd. Bekijk hieronder al onze disciplines.

   Waterbouw

   Van Heteren ís waterbouw. In de breedste zin van het woord. We bouwen in, langs en over water vanaf  het land én (dat is redelijk bijzonder) vanaf het water.

   — Lees meer

   Civiele betonbouw

   Met of zonder watermanagement: een verschil van dag en nacht. Bij het bouwen, vervangen of onderhouden van waterbouwkundige kunstwerken komt vaak veel meer kijken.

   — Lees meer

   Bruggen

   Nederland, waterland. Met open water en watergangen in alle soorten en maten. En bruggen in net zoveel verschillende verschijningen.

   — Lees meer

   Explosievenonderzoek

   Naast kennis van explosievenonderzoeken weten we alles over de situatie en de gewenste realisatie van uw projectMinder tijd, minder kosten.

   — Lees meer

   Waterbodemsanering

   U wilt (bijvoorbeeld) een brug laten bouwen op een locatie met bodemverontreiniging. In dit soort gevallen betaalt uw samenwerking met Van Heteren zich direct uit.

   — Lees meer

   Infra

   Van Heteren combineert jarenlange deskundigheid met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van weg- en waterbouwkundige projecten.

   — Lees meer