Project

Bouwteam Waterschap Drents Overijsselse Delta

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft een groot aantal gemalen en stuwen in beheer : 340 gemalen en 1.960 stuwen. 60 Stuks daarvan zijn nu aan onderhoud of vervanging toe. Voor deze onderhoud- en/of vervanging slag heeft het Waterschap Drents Overijsselse Delta 4 aannemers gecontracteerd in bouwteamverband.
In nauwe samenwerking met het waterschap werken wij het complete ontwerp uit vanaf het Voorlopig Ontwerp (VO) tot en met het Uitvoering Ontwerp (UO), constructieberekeningen, CE markering tot en met de complete realisatie van de objecten. Inmiddels hebben wij 6 objecten volledig gerealiseerd, 2 objecten in uitvoering en 5 objecten waarvan wij het ontwerp wordt uitgewerkt.

Voor Van Heteren is het een schitterende opdracht. De werkzaamheden voeren wij volledig in eigen beheer uit, waarbij wij gebruik maken van onze multidisciplinaire kennis en kunde. Eén ploeg realiseert een volledig object!

Op het moment van schrijven scoren wij op Past Performance een 9,1!

Opdrachtgever

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Locatie

Objecten in het gehele beheersgebied

Start werkzaamheden

November 2019

Geplande oplevering

2023

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit project of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via e.aman@vanheteren.com of door te bellen naar 074 – 7630908.

Ewout Aman – Projectleider