Resultaten van teamwork

PROJECTEN

Elk project dat we ontwerpen, realiseren en / of onderhouden is het resultaat van teamwork. Van samenwerking met de Opdrachtgever. Samenwerking binnen Van Heteren. Samenwerking met de stakeholders. Samenwerking met eventuele nevenaannemers. Samenwerking met de omgeving.

Groene ambitie

Dempen haven Dollegoor

De tweede insteekhaven op industrieterrein Dollegoor bleek de aangewezen locatie te zijn om deels te dempen, zodat voldaan kon worden aan de ruimte behoefte van V.d Bosch Beton en Kroon Oil.

— Bekijk project

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft een groot aantal gemalen en stuwen in beheer : 340 gemalen en 1.960 stuwen. 60 Stuks daarvan zijn nu aan onderhoud of vervanging toe.

— Bekijk project

Brug Oude Ijsselstreek

De brug over de Akkermansbeek in de Doetinchemseweg is aan vervanging toe. De brug bevindt zich op de grens van Gaanderen en Terborg.

— Bekijk project

Bruggen | Algemeen

Vanuit onze integrale aanpak hebben wij in de afgelopen 5 jaar 35 bruggen voor 10 verschillende opdrachtgevers ontworpen en gerealiseerd.

— Bekijk project

Stuwen en Gemalen waterschap Vechtstromen

We zijn begin 2018 van start gegaan met de eerste objecten. We hebben voor 7 stuwen een standaard ontwikkeld bestaande uit stalen damwanden, betonnen bekleding en een spindelstuw.

— Bekijk project

Brug Raalte

De bestaande betonbrug in de Pruimersallee welke de Hondsemotswetering kruist is aan het einde van zijn levensduur gekomen. De brug bevindt zich in het buitengebied van Raalte.

— Bekijk project

Onderhoudsprojecten

Civieltechnische kunstwerken moeten worden onderhouden worden om de veiligheid te waarborgen, de ontwerplevensduur te behalen en om er esthetisch goed uit te zien.

— Bekijk project

Goffertpark

In de ondergrond van het Goffertpark zijn nog talloze (archeologische) objecten aanwezig, waaronder niet gesprongen explosieven.

— Bekijk project